*For å kunne ta i bruk våre produkter må du bestå kurset som er tilpasset det produktet du ønsker å jobbe med.


Dette er keratinbehandlingen hele Norge sverger til! 

Sweeteez Professional er en intensiv og dyptvirkende kur-behandling som passer alle. Er håret slitt og/eller skadet, vil det etter denne behandlingen bli et sunnere og mer glansfullt hår. Finnes det et  ønske om å  legge fra seg rettetangen kan man oppnå 100% rett hår med Sweeteez Professional keratinbehandling. (*avhengig av hårtype og hårkvalitet).

Ved behandling av krøller som har mye frizz, vil denne behandlingen roe ned frizzet enormt og etterlate håret sunnere og mer glansfullt.

Ved kjemisk skadet hår for eksempel etter bleking hvor håret mister sin naturlige elastisitet eller brekker, vil denne behandlingen forbedre styrken og redde de lengdene som er meget skadet.


Gold Caviar 

Gold Caviar inneholder kaviarekstrakt, som har rikelig med vitaminer, mineraler og antioksidanter.
I tillegg inneholder Gold Caviar hydrolysert hveteprotein, silkeaminosyrer og D-Panthenol (Vitamin B5) som bidrar med å reparere skader, gi glans og mykhet til håret.
Gold Caviar passer for alle hårtyper og kan brukes på både kjemisk behandlet og naturlig hår

Diamond Cells 

Diamond Cells har alle de essensielle næringsstoffene som gir fuktighet og pleier slitt og skadet hår.
Den inneholder grønn te som har masse antioksidanter og avokadoolje som er rik på A, B, D og E-vitaminer.

Diamond Cells inneholder lilla pigmenter som er med på å nøytralisere fargen for blondt hår

Mini flasker 

Disse finnes i mindre flasker om du ønsker å teste før du investerer i en stor flaske.

Gold Caviar finnes i 120ml

Diamond Cells finnes i 120ml og 200ml

Diamond Cells Mask

er en hårmaske som inneholder avokadoolje, druekjerneekstrakt og grønn te som bidrar til å revitalisere, styrke og gi fuktighet til håret. Den inneholder lilla pigmenter som gjør at blondt hår får en kaldere farge, men kan også brukes til mørkt hår.

Håret blir mykere og mer glansfullt

Finish Gold Serum

Dette er superoljen alle snakker om! Et næringsrikt og pleiende serum som inneholder vegetabilsk olje fra obliphica og kokos. Den beskytter håret mot UV-stråler og ytre påvirkninger, temmer krus og tilfører næring til tørt og slitt hår. Passer like godt til tykt som til tynt hår, glatt eller krøllete. Tynger ikke. 

Tilbehør 

Få full kontroll over retteprosessen med Sweeteez Hairgripper. Denne kan du legge over håret som er ferdig rettet ut for å få bedre kontroll over neste passè i tilfelle noen hår faller ut av rettetangen.

Reklame- og markedsmatriell

Bli forhandler


Enkelte sider på denne hjemmesiden er tilgjengelig kun for registrerte kunder. Registrer deg som kunde for å få full tilgang til priser og produktinformasjon.