.

Marvelous Hair Extensions er designet og utviklet av norske frisører med lang erfaring innenfor hair extensions.

Håret kommer fra Europa. Takket være den unike måten håret blir behandlet på under produksjon, er det av ypperste kvalitet uavhengig av fargedybde. 

Hver minste detalj er nøye planlagt. Marvelous har studert nøye bunnfarger kombinert med lysere nyanser i lengdene og har derfor laget balayagefarger som matcher fargenyansene fra rot til spiss. Målet er at hårfargene skal blende inn perfekt i eget hår og se naturlig ut fra rot til spiss. Du skal både se og føle at håret blir som ditt eget.

Marvelous er laget for kvinner og menn som har et ønske om tykkere eller lengre hår. For mange er håret en del av identiteten og viktig for egen selvfølelse. Marvelous ønsker at du skal bevare ditt eget hår så sunt som mulig, derfor er tapen og metoden som utføres mest mulig skånsom for både hårsekkene og ditt eget hår. Tapen sitter godt og er lett å ta av med en spesialspray når håret skal heises.

Håret vi bruker er sertifisert


Vi tilbyr:

 • Marvelous Hair Pieces - Ponytail, Hair Band og Clip-in Hair
 • Tape in hair extensions 
 • Natur, Ombré og Balayagefarger
 • 12 tapes / 6 sandwicher per pakke
 • Lengder: 30 cm, 40 cm og 50 cm 
 • Tapen vi tilbyr fås med og uten hår (natural og original)
 • Bredde på tape: 2,8cm og 4cm (standard)
  4 cm er den mest vanlige og skånsomme å bruke.
  2,8 cm brukes for mindre synlighet eller for de som har ekstra tynt hår som ønsker kun fylde.

Farge

Du kan enkelt tilpasse hårfargen mørkere eller gjøre pastell/knalle farger med minicolor.
Ønsker du en kaldere tone på blondt hår, anbefaler vi at du fyller en vask med vann og med litt pigment-sjampo i. Bland godt og dypp extensions håret i vannbadet til du oppnår ønsket resultat.
Vi anbefaler ikke å bleke eller lysne Marvelous hair extensions. 

*For å kunne ta i bruk våre produkter må du bli sertifisert og bestå kurset som er tilpasset det produktet du ønsker å jobbe med  

Skriv til oss med dine eventuelle spørsmål

Natural 

Balayage 

Ombré

Tilbehør

Her finner du alt du trenger for å kunne utføre en profesjonell behandling. 


Fargeringen viser alle de nydelige fargene i natur-, ombré- og balayagefarger som Marvelous tilbyrExtensions Release Spray

Alkoholbasert spray som gjør at tapen løsner fra håret.

Hair Grippers Marvelous Hair Extensions 2 stk

Jobb med rene linjer når tapen skal festes på. 

Pinsett

Vær effektiv når du skal heise extensions. Denne pinsetten vil forenkle prosessen når du skal ta av tapen fra håret og etterpå når du skal ta av tapen fra extensions-festet. 


Hair Extensions Organizer 

Dette er et brett med 30 magneter som gjør det mer organisert når du skal heise extensions og bytte tape. Med hjelp av dette brettet vil du beholde form og fasong på extensionshåret hver gang kunden heiser håret. 


Reklame- og markedsmatriell*For å kunne ta i bruk våre produkter må du bestå kurset som er tilpasset det produktet du ønsker å jobbe med

Bli medlem

Enkelte sider på denne hjemmesiden er tilgjengelig kun for registrerte medlemmer. Registrer deg som medlem for å få full tilgang til alle sidene inklusive priser.