OM OSS


Malene Stølen

Mitt navn er Malene Stølen og jeg er gründer av Nordic Room og Meraki Studio.

Jeg startet min karriere som frisør i 2006.
Konstant utvikling og påbygging av kunnskap er noe som driver meg framover. Ved å lytte til mine kunder og utforske forskjellige løsninger, har jeg endt opp med å skape mine egne kvalitetssterke produkter.

Med lang erfaring og unik evne til å se hva frisørene har behov for, er kvalitet og nye måter å utvikle bransjen på noe jeg virkelig brenner for.
Ved å velge Nordic Room som leverandør vil vi gi deg de beste produktene på markedet slik at du som frisør kan leke deg gjennom arbeidshverdagen med fornøyde kunder. Med hjelp av våre produkter og vår kunnskap, ønsker vi å inspirere deg til å kunne gjøre deres beste jobb.

La oss sammen være kreative, skapende og utviklende!

Tlf: +47 40219447

E-post: post@nordicroom.no


Cathrine Hoel Hansen

Mitt navn er Cathrine Hoel Hansen og jeg har jobbet som frisør i litt over 7 år. Jeg er tidligere utdannet både hudpleier og Makeup-artist og tok i 2023 en tilleggsutdanning innen økonomi, ledelse og markedsføring. 

Til daglig jobber jeg i Nordic Room som salgs- og markedsføringskoordinator og Meraki Studio som frisør, og har jobbet med Sweeteez Professional i mange år. Jeg er veldig opptatt av kundetilfredshet i begge mine arbeidsforhold og jobber derfor tett med Malene i Nordic Room, for at våre kunder så vel som deres kunder skal få den beste opplevelsen med våre produkter. 

Min rolle i Nordic Room består av å ivareta kunder og styrke Nordic Room som merkevare, samt å holde kurs, kundebesøk, veiledning og rådgivning til nye og eksisterende kunder! 

Tlf: +47 908 25 980

E-post: cathrine@nordicroom.no


CREATING EXCELLENCE